Walnoten stukjes gepeld (klein)
Gepelde walnoten (Chileense) in kleine stukjes van top kwaliteit. Gehakt in stukjes van 5 tot 7 mm. Heerlijke van smaak met een knapperige bite.
- Snelle levering, vóór 16:00 besteld? Binnen 48 uur verzonden
- Onze klanten beoordelen ons met een
9.5 / 10Toon alle reviews
- De beste kwaliteit en service met 100% tevredenheidsgarantie
- Alle pinda’s, noten en notenmixen worden dagvers gebrand & verpakt
- Spaar voor punten* Deze kan je inwisselen voor spaarproducten.
Gepelde walnoten stukjes (klein)
Walnoten groeien aan een walnotenboom. Hoewel je zou denken dat de harde bruine schil de noot genoeg kan beschermen, heeft de noot nóg een beschermlaag. De walnoot zit namelijk met schil en al in een groene vrucht. Deze vruchten, ook wel bolsters genoemd, zie je hangen aan de walnotenboom! De walnoot groeit zo'n 3 maanden aan de boom, voordat deze volgroeid is. Hierna splijt de bolster open en valt de walnoot eruit. De gevallen walnoten moeten snel worden geoogst, om te voorkomen dat er schimmels in gaan groeien.
Walnoten zijn een bron van energie en zijn rijk aan eiwitten. Hierdoor dragen walnoten bij aan spierherstel en -opbouw. Ook bevatten walnoten heel veel goede vetten. Je lichaam heeft deze vetten nodig en het zijn van nature geen dikmakers. Door een handje walnoten per dag te eten, profiteer je van alle voordelen!
Deze gepelde walnoten zijn fijngehakt tot kleine stukjes van 5 tot 7 mm groot. De stukjes kan je direct verwerken door baksels of andere gerechten. Voeg eens wat stukjes walnoot toe aan een appeltaart voor een extra bite én crunch!
WALNOTEN.
-
Precies zoals het hoortNiets negatiefs op aan te merken. Herbruikbare stazak is heel handig. Smaak uitstekend.
-
Lekker en handigStrooi over yoghurt of door de muesli
-
Handig al in stukjesDeze gepelde walnoten in stukjes zijn super handig voor door een cake of taart, maar ook heerlijk door een bakje kwark of door bepaalde gerechten.
-
20 gram per dagGezond, en supergemakkelijk dat ze al lekker klein zijn
-
HandigDeze zijn heerlijk als aanvulling in de appeltaart.