Tarwegluten Biologische
Tarwegluten voor het luchtig maken van brood en voor het maken van Seitan.
- Snelle levering, vóór 16:00 besteld? Binnen 48 uur verzonden
- Onze klanten beoordelen ons met een
9.5 / 10Toon alle reviews
- De beste kwaliteit en service met 100% tevredenheidsgarantie
- Alle pinda’s, noten en notenmixen worden dagvers gebrand & verpakt
- Spaar voor punten* Deze kan je inwisselen voor spaarproducten.
Tarwegluten Biologische
Biologische tarwegluten bestaat uit eiwitten in tarwemeel. Het is eigenlijk niets anders dan het eiwit van tarwe. Biologische tarwegluten zijn perfect voor het maken van brood en geschikt als vleesvervanger. De gluten maken het brood heerlijk luchtig. Voeg 2 -5 gram per 100 gram deeg toe aan je brooddeeg. Het brood wordt elastisch en luchtig.
Seitan maken
Met onze biologische tarwegluten maak je bijvoorbeeld zelf Seitan. Seitan is van origine een Japans gerecht en een echte hippe vleesvervanger. Meng de tarwegluten met koud water en meng dit tot een soepel deeg. Vervolgens kook je het deeg 20 minuten in een kruidige bouillon. Het deeg kan je in blokjes snijden om deze vervolgens te bakken, frituren, stomen of koken.
TARWE*.
*van biologische teelt.
-
alles in ordeWerkt goed om seitan mee te maken. Alles in orde!
-
Kwam snel aan en werkt goedDe tarwegluten heb ik besteld om seitan te kunnen maken. Ik ben erg tevreden over het resultaat!
-
voor stevig broodik voeg een eetlepel toe aan mijn deeg voor 6 broden - maakt het deeg lekker stevig en makkelijk te verwerken.
-
Prima kwaliteit en prijs OKBij de molen is het iets goedkoper, maar dit product is verder helemaal prima.
Ik doe een keto dieet en bak pizza en pasta met gluten en lupine. Werkt best goed, hoewel de rijst met gist minder werkt als met normaal meel en bloem.
Ik merk ook dat mijn darmen weer moeten wennen aan een grote hoeveelheid gluten na 3 maanden ketose en zonder gluten. -
Need it for Chinese steamed breadI love nice chewy Chinese steamed bread/baozi. This bio gluten is perfect for that purpose. Add 30g per 400g flour, give the bread the perfect texture!