Tarwebloem (Type 550)
Fijn gemalen bloem met nog minder vezels dan gewoon tarwebloem. Perfect voor het bakken van witte broden, taarten, koekjes en poffertjes!
- Snelle levering, vóór 16:00 besteld? Binnen 48 uur verzonden
- Onze klanten beoordelen ons met een
9.5 / 10Toon alle reviews
- De beste kwaliteit en service met 100% tevredenheidsgarantie
- Alle pinda’s, noten en notenmixen worden dagvers gebrand & verpakt
- Spaar voor punten* Deze kan je inwisselen voor spaarproducten.
Tarwebloem Type 550
Er zijn ontzettend veel soorten tarwebloem te vinden die allemaal een andere hoeveelheid gluten bevatten. Voor het maken van type 550 worden de buitenste schilletjes, de zemelen en de kiemen verwijderd uit de granen. Doordat de zemelen worden verwijderd tijdens het malen en zeven van de bloem ontstaat de witte kleur. De hoge gluten graad van de bloem geeft een luchtiger en fijner eindresultaat aan je baksel!
Tarwebloem gebruiken
Gebruik ons tarwebloem voor het bakken van luchtige broden of een heerlijke koek! Ook heerlijk te gebruiken voor het maken van verse poffertjes en pannenkoeken. Bestel nu snel dit voordelige bloem en bakken maar!
TARWEbloem, TARWEGLUTEN, meelverbetermiddel: ascorbinezuur.
-
Fijn voor broodFijn bloem waar je mooie broden mee kunt bakken.
-
Fijn bloem voor zuurdesembroodHet is fijn bloem om zuurdesembrood mee te bakken. Helaas had ik niet gezien dat er toevoegingen aan het meel zijn gedaan, anders was mijn keuze op een andere soort gevallen.
-
Fijne bloemGekocht voor het bakken van (krenten)brood. Geeft een goede smaak.
-
Bloem van topkwaliteitWe gebruiken deze bloem als aanvulling bij volkoren meel voor het bakken van brood. Je kan ze ook voor andere doeleinden gebruiken. We vinden ze echter niet geschikt voor het bakken van wit brood.
De bloem blijft lang vers, is van goede kwaliteit, en doet dus wat die moet doen. -
No knead witHeerlijk no knead brood bak ik hiermee.