Tarwebloem (Patent)
Tarwebloem (Patent)
Premium kwaliteit patentbloem. Ideaal voor het maken van bijvoorbeeld wit brood, croissantjes en oliebollen.
Daarom. De Notenshop.
- Snelle levering, vóór 16:00 besteld? Binnen 48 uur verzonden
- Onze klanten beoordelen ons met een
9.5 / 10Toon alle reviews
- De beste kwaliteit en service met 100% tevredenheidsgarantie
- Alle pinda’s, noten en notenmixen worden dagvers gebrand & verpakt
- Spaar voor punten* Deze kan je inwisselen voor spaarproducten.
Omschrijving
Tarwebloem (Patent)
Patentbloem wordt net zoals tarwebloem gemaakt van de tarwekorrel. Wanneer de korrels voor het eerst gemalen worden ontstaat er meel. Dit tarwemeel heeft een grijs tot lichtbruine kleur. Deze kleur is afkomstig van de zemelen (de schilletjes die om de tarwekorrel zitten).
Vervolgens wordt het meel gezeefd waarbij alle zemelen en kiemen van het graan verwijderd worden. Alleen de allerfijnste deeltjes blijven over. Patentbloem bevat meer gluten dan tarwebloem en is dus meer geschikt voor het bakken van bijvoorbeeld wit brood en croissantjes.
Voedingswaardes
Energie in kJ
1451
Energie in KCal
342
Vetten
1,1 g/100g
- Verzadigd
0,2 g/100g
Eiwitten
14 g/100g
Voedingsvezels
3,5 g/100g
Koolhydraten
72,0 g/100g
- Suikers
1,1 g/100g
Zout
0 g/100g
Extra informatie
SKU
5810
Merk
De Notenshop
Land van herkomst
Duitsland
Allergenen
Kan sporen bevatten van glutenbevattende granen, pinda, noten en sesamzaad.
Bewaardadvies
Koel, droog en donker bewaren
Biologisch geproduceerd
Niet biologisch
Ingrediënten
TARWEbloem, TARWEgluten, meelverbetermiddel: E300.
Klantbeoordelingen
4.85 / 5
Gemiddelde uit 155 reviews
-
Super voor broodMijn favoriet voor brood bakken. Het deeg rijst goed.
-
Precies goedPrima patent bloem, niets bijzonders aan opgevallen, gewoon goed.
-
PerfectPerfect patent flour for making bread and all the other baked goods that benefit from a strong dough. I even use this for cake by mixing it into Zealand flour so that the batter is not too weak. Works perfeclty!
-
Fijne bloemFijne bloem om lekker mee te bakken!
-
Gewoon goedGoede bloem voor diverse producten.