Speltbloem
Daarom. De Notenshop.
- Snelle levering, vóór 16:00 besteld? Binnen 48 uur verzonden
- Onze klanten beoordelen ons met een
9.5 / 10Toon alle reviews
- De beste kwaliteit en service met 100% tevredenheidsgarantie
- Alle pinda’s, noten en notenmixen worden dagvers gebrand & verpakt
- Spaar voor punten* Deze kan je inwisselen voor spaarproducten.
Omschrijving
Speltbloem
De speltbloem wordt in de molen ambachtelijk gemalen van speltkorrels. Speltbloem is een lekker en verantwoord alternatief voor de standaard tarwebloem.
Speltbloem kun je eigenlijk in alle gevallen gebruiken voor recepten. De smaak die speltbloem toevoegd is een extra verrijking van jouw favoriete bakproducten. Speltbloem heeft een wat licht zoete smaak waar tarwebloem bijna smaakloos is.
Voordelen van spelt
In spelt zitten van nature meer vezels, eiwitten en mineralen. Daarnaast is spelt makkelijker te verteren dan tarwebloem. Dit maakt het ook een goede keuze voor mensen met darmklachten of maagaandoeningen.
Voedingswaardes
Energie in kJ
1397
Energie in KCal
330
Vetten
1,3 g/100g
- Verzadigd
0,2 g/100g
Eiwitten
12,4 g/100g
Voedingsvezels
3,7 g/100g
Koolhydraten
68,9 g/100g
- Suikers
0,8 g/100g
Zout
< 0,01 g/100g
Extra informatie
SKU
4312
Merk
De Notenshop
Land van herkomst
Duitsland
Allergenen
Kan mogelijk sporen bevatten van glutenbevattende granen, noten, pinda's en sesamzaad.
Bewaardadvies
Koel, droog en donker bewaren
Biologisch geproduceerd
Niet biologisch
Ingrediënten
SPELTbloem, < 0,1% ascorbinezuur.
Klantbeoordelingen
-
Goede kwaliteitToegevoegd bij het bakken van brood. Maakt het brood nog smaakvoller.
-
FantastischDeze bloem is voor mij hetzelfde als tarwebloem. Ik merk geen verschil met bakken en bak er werkelijk alles mee. Van zachte witte bollen tot boterkoek en een roe voor een gebonden soep. Het is een fantastisch product.
-
Prachtig spelt zuurdesembrood ervan gebakkenHeel blij met dit speltbloem, ik bakte in het verleden weleens brood van speltbloem. Deze keer alleen met bloem, recept op de site van De Notenshop i.p.v. tarwe gebruik je dan spelt.
-
Heel goedFijn bloem om mijn zuurdesem broden te bakken
-
Goede kwaliteit bloemFijn om te gebruiken in allerlei soorten baksels van brood tot croissants en taart