Rozijnenbrood met gist (1000 gram)
Maak met deze complete thuisbakmix gemakkelijk Rozijnenbrood met gist! Voeg enkel water en rozijnen toe en geniet van heerlijk versgebakken rozijnenbrood!
- Snelle levering, vóór 16:00 besteld? Binnen 48 uur verzonden
- Onze klanten beoordelen ons met een
9.5 / 10Toon alle reviews
- De beste kwaliteit en service met 100% tevredenheidsgarantie
- Alle pinda’s, noten en notenmixen worden dagvers gebrand & verpakt
- Spaar voor punten* Deze kan je inwisselen voor spaarproducten.
Rozijnenbrood met gist (1000 gram) kopen
Met deze bakmix maak je met gemak je eigen Rozijnenbrood. Waan je thuis in de geur van vers brood en tover jouw eigen keuken om in een bakkerij! Doordat er alleen nog water aan de mix moet worden toegevoegd is het gemakkelijk te bereiden. Meng de mix met het water en bakken maar! Gebruik op 330 gram broodmix 200 ml water.
Bereiding rozijnenbrood
Het rozijnenbrood is geschikt om met de hand te bereiden of met een speciale broodbackmachine.
- Neem 200 gram rozijnen (los verkijgbaar) en laat deze 5 minuten wellen om ze vervolgens 10 minuten te laten uitlekken.
- Voordat je klaar bent met kneden is het belangrijk om aan het eind van de kneding de rozijnen toe te voegen en ze goed te mengen met een houten lepel.
- Laat het mengsel 30 minuten rijzen.
- Sla het brood plat, rol het op en leg het in het bakblik.
- Laat het nog 30 minuten narijzen en bak het +/- 45 minuten af in een voorverwarmde oven van 225 graden.
TARWEbloem, droge MELKbestanddelen, TARWEGLUTEN, dextrose, pl. vetstoffen, SOJAbloem, voorverstijfselde bloem, emulgatoren: E482, E471, ascorbinezuur: E300, E920, enzymen, aroma, nat. kleurstoffen: E160a, E101, zout, gedroogde gist.
-
PrimaGoed en lekker brood gebakken in de broodmachine. Goede smaak en niet droog.
-
Gemakkelijk en altijd goed.Volg de gebruiksaanwijzing op het pak en het loopt vanzelf!
Lukt altijd! -
In één woord top broodEén van mijn broodsmaken. Heerlijk voor in het weekend.
-
Goede kwalietHeerlijk brood en makkelijk klaar te maken
-
Mmmmmm smullenDit brood maak ik met -naast de rozijnen- wat noten, kaneel en gember. Overheerlijk!