Lijnzaad heel (bio)
Goed voor de hart- en bloedvaten, infecties aan gewrichten en een goede stoelgang.
- Snelle levering, vóór 16:00 besteld? Binnen 48 uur verzonden
- Onze klanten beoordelen ons met een
9.5 / 10Toon alle reviews
- De beste kwaliteit en service met 100% tevredenheidsgarantie
- Alle pinda’s, noten en notenmixen worden dagvers gebrand & verpakt
- Spaar voor punten* Deze kan je inwisselen voor spaarproducten.
Lijnzaad heel (bio)
Lijnzaad heel of gebroken? Beiden zijn ontzettend gezond. Qua smaak is er niks anders aan gebroken of heel lijnzaad. Gebroken lijnzaad wordt makkelijker door het lichaam opgenomen, maar kan sneller oxideren als je het gebroken koopt. Lijnzaad heel behoudt de werkzame stoffen omdat het onbewerkt blijft, maar kan misschien moeilijker worden verteerd door de wat hardere schillen.
Lijnzaad is supergezond, maar verwarm het wel voordat je het gebruikt. Lijnzaad is bijvoorbeeld lekker op een cracker met een plakje kaas. Ook kan een lepeltje lijnzaad door de salade al voldoende zijn om de juiste hoeveelheden binnen te krijgen. Of gebruik als dressing lijnzaadolie. Je kunt lijnzaad ook toevoegen aan je yoghurt met muesli of bij je havermout.
lijnzaad*.
*van biologische teelt.
Let op: Product eerst verhitten voor consumptie!
-
Elke dag een lepelVoor het ‘gezonde’ elke dag een lepel door mijn ontbijt. Ik maal ze zelf in kleine porties voor optimale voedingswaarde.
-
Prima smaak en erg gezondSmaakt erg goed, mixt ook goed met andere substanties zoals yoghurt en andere zaden. Creëert een erg gezonde maaltijd!
-
Dit biologische lijnzaad smaakt gezond!Ik maal lijnzaad zelf en bewaar het in de koelkast, zodat het niet oxideert.
-
prachtig lijnzaadMooi, droog goudgeel lijnzaad, smaak is ook prima
-
Mooie korrelMooi uitziend, goed verpakt, redelijk lang houdbaar en de smaak blijft gewoon hetzelfde.