Lijnzaad heel (bio)
Goed voor de hart- en bloedvaten, infecties aan gewrichten en een goede stoelgang.
- Snelle levering, vóór 16:00 besteld? Binnen 48 uur verzonden
- Onze klanten beoordelen ons met een
9.5 / 10Toon alle reviews
- De beste kwaliteit en service met 100% tevredenheidsgarantie
- Alle pinda’s, noten en notenmixen worden dagvers gebrand & verpakt
- Spaar voor punten* Deze kan je inwisselen voor spaarproducten.
Lijnzaad heel (bio)
Lijnzaad heel of gebroken? Beiden zijn ontzettend gezond. Qua smaak is er niks anders aan gebroken of heel lijnzaad. Gebroken lijnzaad wordt makkelijker door het lichaam opgenomen, maar kan sneller oxideren als je het gebroken koopt. Lijnzaad heel behoudt de werkzame stoffen omdat het onbewerkt blijft, maar kan misschien moeilijker worden verteerd door de wat hardere schillen.
Lijnzaad is supergezond, maar verwarm het wel voordat je het gebruikt. Lijnzaad is bijvoorbeeld lekker op een cracker met een plakje kaas. Ook kan een lepeltje lijnzaad door de salade al voldoende zijn om de juiste hoeveelheden binnen te krijgen. Of gebruik als dressing lijnzaadolie. Je kunt lijnzaad ook toevoegen aan je yoghurt met muesli of bij je havermout.
lijnzaad*.
*van biologische teelt.
Let op: Product eerst verhitten voor consumptie!
-
Heel goedDit lijnzaad is echt goed. Het is goedkop en gezond. Ik eet het elke dag gemalen als ontbijt!
-
Fijne prijs/kwaliteitBiologisch, onbewerkt lijnzaad. Fijn voor het maken van Lijnzaadgel (als facemask) of bv door de Granola.
-
Gewoon goedPrima product , gewoon goed van smaak, belangrijke basis voor mijn notenbrood.
Wel zelf malen, dan verliest het minder voedingswaarde. -
LekkerLekkere smaak, zelf vlak voor gebruik even in de koffiemolen fijnmalen, zodat de goede vetten vrijkomen.
-
Niks op aan te merkenGewoon goed lijnzaad, werkt perfect in baksels en overnight oats