Gevriesdroogde Banaan Schijfjes
Gevriesdroogde banaanschijfjes, heerlijk als snack en ideaal om te verwerken door bakrecepten, het ontbijt en veel meer!
- Snelle levering, vóór 16:00 besteld? Binnen 48 uur verzonden
- Onze klanten beoordelen ons met een
9.5 / 10Toon alle reviews
- De beste kwaliteit en service met 100% tevredenheidsgarantie
- Alle pinda’s, noten en notenmixen worden dagvers gebrand & verpakt
- Spaar voor punten* Deze kan je inwisselen voor spaarproducten.
Gevriesdroogde Banaan Schijfjes
Vriesdrogen is een manier van conserveren waarbij er geen van de gezonde stoffen en geen smaak verloren gaat. De bananen worden eerst ingevroren bij -50 tot -80°C waarbij al het vocht in de bananen bevriest. Vervolgens wordt het water uit de bananen verwijderd terwijl ze bevroren blijven en daarna worden de bananen in een vacuüm ruimte langzaam verhit.
Gevriesdroogde bananen verwerken
Zodra de bananen gevriesdroogd zijn worden ze heerlijk luchtig, knapperig en super licht van gewicht. Hierdoor is het een erg gemakkelijke en vooral lekkere gezonde snack om mee te nemen. Ook is gedroogd fruit ideaal om te verwerken in bakgerechten, door het ontbijt en in bijvoorbeeld chocolade. Uiteraard kun je de gevriesdroogde banaanschijfjes op iedere creatieve manier verwerken, smullen maar!
gevriesdroogde banaan.
-
Super makkelijk.Door een maagverkleining kan ik geen hele banaan op dus ik gooide altijd veel fruit weg. Deze ontdekt en kan nu toch lekker banaan door de havermout doen!
Strooi een aantal stukjes door de warme pap en dan worden ze zacht, net als echte stukjes banaan. Top! -
Super knapperigDe schijfjes zijn heel knapperig en smaken heerlijk! Ik gebruik ze voor me smoothie bowls en in de zelfgemaakte konijnen snacks. Echt een aanrader.
-
Lekker!Zien er misschien iets minder smakelijk uit dan een Verse banaan, maar ze zijn oprecht lekker met heel veel smaak en een heerlijke crunch.
-
Goede kwaliteit gevriesdroogde banaanHeerlijke gevriesdroogde bananen, lekker door de yoghurt en in baksels.
-
Wat een ontdekking!Zo lekker door de yoghurt, de smaak is intenser dan reguliere banaan. Ik doe het soms een avond ervoor in overnight oats, dan is het zachter in de ochtend.