Gevriesdroogde aardbeien crunch
Gevriesdroogde aardbeien crunch, heerlijk als snack en ideaal om te verwerken door gerechten en baksels!
- Snelle levering, vóór 16:00 besteld? Binnen 48 uur verzonden
- Onze klanten beoordelen ons met een
9.5 / 10Toon alle reviews
- De beste kwaliteit en service met 100% tevredenheidsgarantie
- Alle pinda’s, noten en notenmixen worden dagvers gebrand & verpakt
- Spaar voor punten* Deze kan je inwisselen voor spaarproducten.
Gevriesdroogde aardbeien crunch
Vriesdrogen is een manier van conserveren waarbij er geen van de gezonde stoffen en geen smaak verloren gaat. De aardbeien wordt eerst ingevroren bij -50 tot -80°C waarbij al het vocht in de aardbeien bevriest. Vervolgens wordt het water uit de vruchten verwijderd terwijl ze bevroren blijven en daarna worden de aardbeien in een vacuüm ruimte langzaam verhit. Daarna wordt het vermalen tot crunch.
Zodra de aardbeien gevriesdroogd zijn worden ze heerlijk luchtig, knapperig en super licht van gewicht. Hierdoor is het een erg gemakkelijke en vooral lekkere gezonde snack om mee te nemen. Ook is gevriesdroogd fruit ideaal om te verwerken in bakgerechten, door het ontbijt en in bijvoorbeeld chocolade. Uiteraard kun je de stukjes gevriesdroogde aardbeien op iedere creatieve manier verwerken, smullen maar!
gevriesdroogde aardbei
-
Mooi en lekkerPerfect om wat kleur en smaak toe te voegen aan yoghurt, gezonde baksels etc. Ik gebruik deze graag!
-
Niet zo veel smaak als verwacht.Als je de stukjes los eet, is de smaak duidelijk, maar door koekjes of cake heen gemengd verliezen ze in mijn recepten veel van hun smaak. Jammer, want ze zien er erg leuk uit!
-
Handig voor in de yoghurt en wederom erg lekkerHandige stukjes aardbei om in de yoghurt te doen (in tegenstelling tot de schijfjes of hele aardbeien), ze smaken ook erg lekker.
-
De lekkerste variant!Heerlijk, ook om toe voegen aan een ontbijttaart.
-
AanraderSmaakvolle aardbeien crunch, lekker als garnering of door de yoghurt.
Zodra deze op is zal de nieuwe snel besteld worden. Gevoelig voor luchtvochtigheid dus het bakje/emmertje zo kort mogelijk geopend houden is een tip.