Gevriesdroogd Aardbei Poeder
Gevriesdroogd aardbeien poeder zit boordevol met de gezonde eigenschappen van de vrucht. Het kleurrijke poeder is ideaal om te gebruiken bij het bakken, om te verwerken door yoghurt en door smoothies.
- Snelle levering, vóór 16:00 besteld? Binnen 48 uur verzonden
- Onze klanten beoordelen ons met een
9.5 / 10Toon alle reviews
- De beste kwaliteit en service met 100% tevredenheidsgarantie
- Alle pinda’s, noten en notenmixen worden dagvers gebrand & verpakt
- Spaar voor punten* Deze kan je inwisselen voor spaarproducten.
Gevriesdroogd Aardbei Poeder
Vriesdrogen is een manier van conserveren waarbij er geen van de gezonde stoffen verloren gaan en de smaak behouden blijft. De aardbeien worden eerst ingevroren tussen -50 tot -80°C waarbij al het vocht in de aardbeien bevriest. Vervolgens wordt het water uit de aardbeien verwijderd terwijl ze bevroren blijven. Tot slot worden de aardbeien in een gekoelde vacuüm ruimte langzaam verhit. Als dit proces afgerond is worden de aardbeien vermalen tot poeder.
Gevriesdroogd aardbei poeder verwerken
Gevriesdroogd aardbeienpoeder is in vergelijking met onze aardbeienschijfjes gemakkelijker te verwerken door onder andere de smoothie. Maar ook door baksels en zuivelontbijtjes is dit kleurrijke poeder gemakkelijker te verwerken. Dankzij de opvallende roze/rode kleur is gevriesdroogd aardbei poeder ook uitstekend te gebruiken als natuurlijke kleurstof. Verwerk ons gevriesdroogd aardbeien poeder op iedere creatieve manier, smullen maar!
gevriesdroogde aardbei.
-
Lekkere natuurlijke smaakversterkerSmaakvol, ruikt lekker, mooie kleur.
-
Lekkere smaakmakerHeerlijk bij bijvoorbeeld yoghurt. Geeft leuke kleur en lekkere smaak.
-
BlijvertjeDeze komt toch in bijna elke bestelling weer mee in de winkelwagen.
Een groter potje kopen werkt niet aangezien de houdbaarheid na openen redelijk kort is vanwege het klonten. -
AanraderErg smaakvol. Fijn dat het zo'n natuurlijk product is, hierdoor ook begrijpelijk gevoelig voor luchtvochtigheid.
Potje zo kort mogelijk geopend laten, na ongeveer +/- maand ontstaan er klontjes en deze lossen niet zo gemakkelijk op in dikkere vloeistof dus ik zeef het poeder vooraf. -
PrimaGebruikt voor in een aardbeientaart. Smaakte goed!