De Halm Rijstvlokken (500 gram)
Biologische rijstvlokken van De Halm zijn heerlijk door zuivelproducten of om pap mee te maken. In een lekkere grote zak van 500 gram.
- Snelle levering, vóór 16:00 besteld? Binnen 48 uur verzonden
- Onze klanten beoordelen ons met een
9.5 / 10Toon alle reviews
- De beste kwaliteit en service met 100% tevredenheidsgarantie
- Alle pinda’s, noten en notenmixen worden dagvers gebrand & verpakt
- Spaar voor punten* Deze kan je inwisselen voor spaarproducten.
De Halm Rijstvlokken
Deze biologische rijstvlokken zijn afkomstig van planten die in Zuid-Europa groeien en dan met namen in Frankrijk, Spanje en Italië. Rijst groeit net als bijvoorbeeld tarwe en spelt aan lange stengels. Om de rijstkorrels zit een kaf waardoor de rijst eerst gepeld moet worden voordat De Halm er vlokken van maakt.
Rijstvlokken bereiden
Rijstvlokken worden vaak gebruikt in standaard ontbijtmixen. Je kunt ze gecombineerd met yoghurt en kwark eten. Voor de smaak kun je een vleugje vanille toevoegen of een handje vers of gedroogd fruit.
Voor gebruik moeten de rijstvlokken 10 minuten gekookt worden en 10 minuten nawellen.
(bio) rijst. (glutenvrij).
-
GoedGoed product om ontbijtjes mee te maken
-
LekkerKan je lekkere ontbijtje van maken door het te mixen met havermout of quinoavlokken
-
Vaste prik!Deze rijstvlokken zijn heerlijk. Ik maak congee met fijngemalen walnoten: 40 gram rijstvlokken in 450 ml melk/water/combinatie van beide - 10 minuten koken. Roeren door 50 gram gemalen walnoten. Als je wil kaneel erdoorheen. Niet te vaak eten, maar wel super lekker! Met deze rijstvlokken het allerbest!
-
zachtzachte textuur, gaat goed met havermout mixen. Oppassen met grote porties.
-
Lekker knapperigHeel lekker krokant. Voor yoghurt laat ik het wel even weken in de yoghurt anders vind ik ze wat te hard. ook heel lekker door je quichedeeg om er een lekkere krokante bite aan te geven.