Dadelpasta (1000 gram)
Dadelpasta is lekkere natuurlijke zoetstof geschikt om te gebruiken in taarten, koekjes, cakes en gebak.
- Snelle levering, vóór 16:00 besteld? Binnen 48 uur verzonden
- Onze klanten beoordelen ons met een
9.5 / 10Toon alle reviews
- De beste kwaliteit en service met 100% tevredenheidsgarantie
- Alle pinda’s, noten en notenmixen worden dagvers gebrand & verpakt
- Spaar voor punten* Deze kan je inwisselen voor spaarproducten.
Dadelpasta (1000 gram)
Dadelpasta wordt al jarenlang gebruikt als vervanger voor geraffineerde suikers. In taarten, koekjes, cakes en gebak is dit natuurlijke ‘suikerbommetje’ al niet meer weg te denken.
Dadels in een gezonde levensstijl
Dadels zijn de vruchten die groeien in de vrouwelijke dadelpalm, ze groeien in trossen hoog in de palm, net als bananen. Tegenwoordig staat de dadel bekend als een van de zoetste fruitsoorten op de wereld.
Dadels zijn ontzettend rijk aan vezels, dit zorgt ervoor dat je spijsvertering in topconditie kan komen. Daarnaast bevatten dadels een hoge waarde aan calcium en magnesium. Voor beide eigenschappen is aangetoond dat zij kunnen bijdragen aan het verlagen van de bloeddruk. Naast deze indrukwekkende eigenschappen bevatten dadels ook nog eens vitamine A. Vitamine A hebben we nodig voor de aanmaak van cellen en de weefselstructuur van de huid. Tevens zorgt het ook voor een goede werking van het afweersysteem.
Dadelpasta gebruiken om te bakken
Voeg enkele lepeltjes dadelpasta naar smaak toe aan je gebak. In veel gevallen kun je de aanbevolen hoeveelheid suiker 1 op 1 vervangen met dadelpasta. Indien de pasta is uitgedroogd kun je deze een klein beetje aanvullen met een lepeltje water om deze makkelijker te verwerken in je deeg of beslag.
dadels.
-
SuperLekker en gemakkelijk om heerlijke koek van te maken
-
TevredenGebruik ik graag in vervanging van suiker
-
Super handig voor bliss ballsGeen geplak meer in de keukenmachine met zelf dadels pureren. Ik meng de dadelpasta met noten, kokosrasp, stukjes pure chocolade, cacao en/of geraspte sinaasappelschil. Maak er dan balletjes van. Zo klaar en super lekker als tussendoortje.
-
KwaliteitpastaHele smaakvolle pasta, ik laat het altijd ff voorweken voor gebruik. Maakt de gerechten heerlijk zoet zonder overdadig naar suiker te smaken. Lekkere natuurlijke smaak! Top!
-
HeerlijkLekker en makkelijk te verwerken, jammie