Cranberry's Half
De populaire bes uit de moerassen van Amerika boordevol vitamine C. Werkt ontstekingsremmend door de vele antioxidanten.
- Snelle levering, vóór 16:00 besteld? Binnen 48 uur verzonden
- Onze klanten beoordelen ons met een
9.5 / 10Toon alle reviews
- De beste kwaliteit en service met 100% tevredenheidsgarantie
- Alle pinda’s, noten en notenmixen worden dagvers gebrand & verpakt
- Spaar voor punten* Deze kan je inwisselen voor spaarproducten.
Cranberry’s half
Onze heerlijke halve cranberry's zijn afkomstig uit Canada en zijn van uitstekende kwaliteit en erg lekker. Cranberry’s hebben een lekkere frisse en lichtzure smaak. In Nederland groeien ze maar op een paar plekken, waarvan op Terschelling de meeste cranberry’s groeien.
Gezonde voeding
Door de stof proanthocanidine die deze heerlijke cranberry's bevatten kunnen bepaalde bacteriën niet in het lichaam komen. Hierdoor kunnen ontstekingen aan de blaas en nieren voorkomen worden. De bacteriën kunnen wel je lichaam betreden maar ze plakken zich niet vast aan de maagwand waardoor ze via je urine weer uit je lichaam worden gevoerd. Daarnaast hebben ze een positief effect op je tandplak. Door het eten van cranberry's kun je een beschermlaagje krijgen waardoor tandplak minder kans heeft.
Cranberry's recepten
Omdat cranberry's zo gezond zijn passen ze perfect in je voedingspatroon. Doe een handje door yoghurt, kwark of salade voor een gezonde en zoete toevoeging en een lekkere frisse smaak. Probeer ook eens cranberrytaart te maken of ze te verwerken in koekjes of muffins. Natuurlijk kun je ze ook lekker als tussendoortje eten.
60% cranberry, rietsuiker, zonnebloem olie.
-
Gezond en lekkerEen rijke toevoeging voor in de granola
-
Perfecte textuurGeen harde stukken zoals wel vaker bij andere merken
-
Mooi zachte cranberry’sElke ochtend een lepel door de granola
-
Lekker in ontbijtIk doe de cranberry's meestal door mijn ontbijt. Lekker en iets zurig. Enkel vervelend dat ze na een tijdje hard aan elkaar kleven.
-
Cranberry’s HalfSuper lekkere sappige Cranberries. Heerlijk in de yoghurt of over de salade.
Maar ook lekker met een handje noten