Boekweitmeel (bio)
100% biologische boekweitmeel. Geschikt voor het bakken van gebak, brood en pannenkoeken/poffertjes.
- Snelle levering, vóór 16:00 besteld? Binnen 48 uur verzonden
- Onze klanten beoordelen ons met een
9.5 / 10Toon alle reviews
- De beste kwaliteit en service met 100% tevredenheidsgarantie
- Alle pinda’s, noten en notenmixen worden dagvers gebrand & verpakt
- Spaar voor punten* Deze kan je inwisselen voor spaarproducten.
Biologische boekweitmeel
Onze 100% biologische boekweitmeel is uitstekend te gebruiken voor diverse recepten. Boekweit is een kruidachtige plant. Deze plant produceert boekweitkorrels als zaden. Het zijn driehoekige korrels. De korrels, oftewel de zaden, worden fijngemalen tot boekweitmeel. Boekweit heeft een smaakvolle nootachtige smaak.Â
Is boekweit gezond?
Boekweit bevat, in vergelijking tot bekende granen, veel plantaardige eiwitten. Voor de echte sporters een aanrader dus. Door het hoge vezelgehalte in boekweit houd je langer een verzadigd gevoel en krijg je volop energie. Boekweitmeel is van nature glutenvrij en kan dus uitstekend voor glutenvrije gerechten gebruikt worden.Â
Let op:Â Ons eigen boekweitmeel wordt verpakt in een omgeving waar ook andere glutenhoudende producten worden verpakt en is dus niet 100% gegarandeerd glutenvrij.Â
Biologische boekweitmeel gebruiken
De biologische boekweitmeel van De Notenshop is uitstekend te gebruiken voor het maken van gemakt, boekweitbrood of andere baksels. Maar de meest populaire toepassing van boekweit is toch wel het maken van pannenkoeken.Â
boekweit*.
*van biologische teelt.
-
Vers en gezondWij bakken hier pannekoeken van als gezond alternatief voor bloem. Erg lekker met verse melk en eieren.
-
PannenkoekenIk gebruik dit meel in combinatie met volkorenmeel om pannenkoeken te bakken, super lekker!
-
goed bevallenDe boekweit is goed bevallen bij de klanten die geen gluten mogen.
-
Pannenkoeken van maken!Hier maak je echt heerlijke pannenkoeken van. Voedzaam en noot-achtige smaak.
-
Smaakvol en lekkerZeer tevreden over deze boekweitmeel. Wij gebruiken het met name om pannekoeken van te bakken.