Amandelmeel extra fijn
Extra fijn amandelmeel, 100% zuiver en vers en van nature glutenvrij! Speciaal voor de fijnere bakcreaties.
- Snelle levering, vóór 16:00 besteld? Binnen 48 uur verzonden
- Onze klanten beoordelen ons met een
9.5 / 10Toon alle reviews
- De beste kwaliteit en service met 100% tevredenheidsgarantie
- Alle pinda’s, noten en notenmixen worden dagvers gebrand & verpakt
- Spaar voor punten* Deze kan je inwisselen voor spaarproducten.
Amandelmeel (extra fijn)
Amandelmeel is een meelsoort die wordt gemaakt van geblancheerde amandelen. Geblancheerde amandelen zijn amandelen die kort worden gekookt in water, waardoor het bruine vliesje van de amandel gemakkelijk loslaat. Hierna worden de amandelen fijngemalen tot extra fijn amandelmeel. Dit extra fijne amandelmeel is gezeefd op 1,4 mm (standaard amandelmeel op 1,8 mm).
Amandelmeel is van nature glutenvrij én laag in koolhydraten. Perfect voor mensen die een speciaal dieet volgen!
Bakken met extra fijn amandelmeel
Tegenwoordig gebruiken steeds meer mensen amandelmeel in hun recepten. Je kunt alleen niet zomaar elke meelsoort vervangen door amandelmeel. Amandelmeel mag namelijk niet warmer verhit worden dan 180 ˚C. Doe je dit wel? Dan bestaat de kans dat het amandelmeel zuur wordt.
Met amandelmeel kan je alle kanten op: bak er de lekkerste cakejes, taarten en zelfs pannenkoeken mee!
AMANDELEN.
-
PrimaPrima amandelmeel. Ik gebruik het om mee te bakken en dit geeft een mooi resultaat.
-
Heerlijke toevoeging in ons ontbijtHeerlijke toevoeging in ons ontbijt, vooral in yoghurt met vruchten geeft het amandelmeel meer smaak en extra proteïne.
-
Fijn om mee te bakkenDeze extra fijn gemalen amandelmeel is erg fijn om mee te bakken. Het “mondgevoel” is veel prettiger. Niet een korrelig gevoel in je mond als je er bijvoorbeeld cupcakes mee bakt.
-
Fijner dan de normaleFijner en prettig in gebruik. Niet zo grof als het normale amandelmeel, wat met bijvoorbeeld cake bakken lekkerder is. Minder grof baksel.
-
Heel fijn amandelmeelIk gebruik dit extra fijne meel om koolhydraatarme broodjes te bakken. Doordat het meel heel fijn is gemalen, houd je een goed structuur.