Zoete pecannoten met winterkruiden
Deze heerlijke zoete pecannoten met winterse kruiden komen met een waarschuwing. Als je eenmaal aan ze begint, kun je er niet meer vanaf blijven!
10 min. + 40 min. oventijd
Deze zoete pecannoten met winterkruiden zijn dan erg leuk en snel te maken. In dit recept is er gebruik gemaakt van de Winter Wonder Blend kruidenmix. Echter als je het niet in de winter wilt maken, kun je ook kiezen voor een beetje kaneel. Benieuwd naar het recept? Hieronder lees je hoe je ze kunt maken.
- Aantal porties: 10
- Bereidingstijd: 10 min. + 40 min. baktijd
- Keukenbenodigdheden: spatel, bakplaat, bakpapier
Bereidingswijze
- Bekleed de bakplaat met bakpapier
- Verwarm vervolgens de oven voor op 120 graden hete lucht.
- Meng het amandelmeel met de suikervrije vanille suiker en de kruiden.
- Doe daarna de pecannoten erbij en het eiwit. Gebruik een spatel om alles goed met elkaar te mengen.
- Schep de pecannoten op het bakpapier en verspreid de pecannoten over de gehele bakplaat.
- Bak eerst voor 20 minuten. Schep daarna om met een spatel en bak voor nog eens 20 minuten.
- Laat de pecannoten buiten de oven volledig afkoelen.
- Bewaar de zoete pecannoten met winterkruiden in een afgesloten trommel buiten de koelkast.
Opmerkingen (0)