Zeelster Rocks
Een zoete lekkernij gemaakt van biscuit, noten en allerlei ander lekkers. Zeelster rocks zijn verslavend lekker!
10 min. + 25 min. oventijd
Opzoek naar iets lekkers voor bij de koffie? Dan kan je nu stoppen met zoeken! Deze Zeelster rocks zijn zoet en verslavend lekker. Hoewel de naam je wellicht anders doet denken, is deze traktatie écht niet rock solid.
- Aantal porties: 16
- Bereidingstijd: 10 min. + 25 min. baktijd
- Keukenbenodigdheden: brownie of vierkante bakvorm, weegschaal, mes, bakpapier
Bereidingswijze
- Verwarm de oven voor op 180 graden boven en onder warmte.
- Bedek de bakvorm met bakpapier.
- Meng de koekjesbodem kruimels met de gesmolten boter.
- Verdeel het mengsel in de bakvorm en druk voorzichtig aan met de bolle kant van een lepel.
- Bak 7 min in de oven.
- Meng nu de kokosrasp, gehakte pecannoten, mini marshmallows, chocolade druppel en het blikje gecondenseerde melk met elkaar. Ik vond dit het makkelijkste gaan met mijn handen (let op het is een zeer plakkerig goedje).
- Verdeel dit mengsel nu oven de gebakken koekjes bodem en druk voorzichtig aan.
- Bak nu voor 20 minuten midden in de oven.
- Haal uit de oven en laat afkoelen, nadat het is afgekoeld zet je het nog zo’n 2 uur in de koelkast!
- Voor garnering kun je eventueel een beetje chocolade smelten en deze erover drizzlen samen met wat pecannoten en marshmallow’s.
Opmerkingen (0)