Wegens Black Friday kan het voorkomen dat je order later wordt bezorgd dan dat je van ons gewend bent. Onze excuses voor het ongemak!

Vanaf €35,- gratis verzending in NL
Klanten geven ons gemiddeld een 9.5!
Producten om blij van te worden
Verse producten met zorg verpakt

Wortelcake met kaneel

0
(0)
Lamis maakte deze wortelcake waarmee ze de foodchallenge van november met het thema 'Echte herfstsmaken' won. Bekijk hier haar winnende recept!
15 min. + 45 min. oventijd
Wortelcake met kaneel

Lamis maakte een heerlijke wortelcake en bracht deze op smaak met kaneel. Als het aan ons ligt past kaneel perfect bij de herfst. Daarnaast zie de taart en prachtige uit met de knapperige noten topping.

  • Aantal porties: Voor 1 cake.
  • Bereidingstijd: 15 minuten + 40 tot 50 minuten oventijd.
  • Keukenbenodigdheden: Mengkom, mixer, spatel, bakvorm en een oven.

Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor op 180 graden.
  2. Meng de eieren, suiker, vanillesuiker en het zout.
  3. Doe de zonnebloemolie en de melk erbij en mix.
  4. Voeg nu ook het bloem, bakpoeder en kaneel toe. Mix opnieuw.
  5. Doe de wortelrasp en gehate walnoten erbij en spatel het door elkaar.
  6. Giet het geheel in een ingevette bakvorm en zet het in de oven. Haal de cake na 40 a 50 min uit de oven (Ik gebruik een gietijzeren bakvorm).
  7. Laat de cake afkoelen.
  8. Meng de roomkaas en poedersuiker en smeer hem over de bovenkant van de cake. Maak de taart vervolgens af met de walnoten.

Dit recept is gemaakt door @lamis.sweets

Wortelcake
Dit bericht is geplaatst in Bakrecepten, Cakerecepten, Food Challenges en getagged met Walnoten, Kaneel

Opmerkingen (0)

Plaats een reactie
Gebruikte ingrediënten
Bakpoeder
De Notenshop
Waardering:
97% of 100

Vanaf 2,25

Bakpoeder
Bakpoeder
150 gram
Info
De voorraad wordt opgehaald
2,25
 15,00/kg
10000 gram baal
Info
De voorraad wordt opgehaald
45,00
 4,50/kg