Wortel-noten broodje
Met wortels kun je alle kanten op. Zo eten, roosteren, raspen door je havermoutjes, wellicht in de blender, carrotcakes, heerlijk variërend.
10 min. + 30 min. oventijd
Dit wortel-notenbroodje doet het ook altijd goed. Hieronder een recept uitgeschreven, maar je kunt zelf je eigen draai eraan geven door af te wisselen met andere noten, pitten, zaden, meel, kruiden, etc. Smakelijk!
- Aantal porties: Voor 1 cake
- Bereidingstijd: 10 min. + 30 min. oventijd.
- Keukenbenodigdheden: Cakevorm & bakpapier.
Bereidingswijze
- Verwarm de oven voor op 200 graden.
- Roer eerst alle droge ingrediënten door elkaar heen.
- Voeg vervolgens de eieren en de honing aan de droge massa toe.
- Roer door elkaar tot één geheel. Echt een natte mix is het niet, maar zorg dat alles goed door elkaar gehutseld is.
- Schep de mix in een siliconen/met bakpapier bekleedde cakevorm.
- Bak in een voorverwarmde oven voor 25-30 min. op 200°C.
Heerlijk voedzaam en vullend! Smakelijk!
Opmerkingen (0)