Vegan spinazie pancakes
Fluffy vegan spinazie pancakes om mee te ontbijten! Een glutenvrij ontbijtje met verstopte groente waardoor de pancakes mooi groen kleuren.
20 min.
Fluffy vegan spinazie pancakes om gezond mee te ontbijten! Een glutenvrij ontbijtje met verstopte groente waardoor de pancakes mooi groen kleuren.
Groene super pancakes!
Bak binnen een handomdraai deze vegan spinazie pancakes. Super fluffy en mooi groen door de verstopte spinazie. Glutenvrij, ei vrij en lactosevrij te maken. En geloof mij maar als ik zeg dat je de spinazie absoluut niet proeft!
- Bereidingstijd: 15-20 min.
- Keukenbenodigdheden: Keukenmes, mixer, koekenpan
Bereidingswijze
- Snijd de banaan in plakjes en pureer dit samen met de yoghurt en spinazie tot een glad beslag.
- Schep hier het meel, bakpoeder, specerijen en eventueel de honing doorheen totdat je geen klontjes meer hebt. Zet je beslag voor minimaal een half uurtje in de koelkast.
- Verhit daarna een pan op het vuur zonder vet en laat deze pan goed heet worden. Draai het vuur daarna naar middelhoog en schep 3 a 4 kleine hoopjes beslag in de pan.
- Probeer na 2 a 3 minuten voorzichtig de pancakes om te draaien en bak dan de andere kant nog voor ongeveer 1 minuut. Ga zo door tot al je beslag op is
- Serveer je pancakes met jouw favoriete toppings en geniet ervan!
Liever gewone American pancakes maken? Bekijk het basisrecept voor American pancakes.
Opmerkingen (0)