Vegan pindakaas cookie dough
Dit chocolate chip cookie dough is hartstikke veilig om lekker van te snoepen. Het eetbare koekdeeg bevat namelijk geen ei en is helemaal vegan.
10 min.
Koekjesdeeg! Wie kon hier nou vroeger niet van genieten! Stiekem nog even een hapje proeven van het koekjesdeeg wanneer je koekjes aan het maken was. We hebben een heel leuk recept voor pindakaas koekjesdeeg! Vegan én voedzamer dan de traditionele zandkoekjes van vroeger. Een makkelijke snack voor tussendoor voor jezelf of om uit te delen.
- Aantal porties: 10
- Bereidingstijd: 10 minuten
- Keukenbenodigdheden: garde, mengkom, foodprocessor
Bereidingswijze
- Doe de pindakaas en maple siroop in een kom of foodprocessor. Meng het met een garde of zet de foodprocessor aan.
- Voeg het meel toe en mix het tot een geheel.
- Schep met een lepel de chocolade druppels door de cookie dough.
- Rol kleine balletjes uit de cookie dough.
- Zet de cookie dough balletjes minstens een uur in de koelkast.
- Eet smakelijk!
Opmerkingen (0)