Vegan eiwitrijke wentelteefjes
Wentelteefjes zijn heerlijk bij een echt zondagsontbijt of paasbrunch. Deze wentelteefjes zijn een gezondere variatie op de traditionele wentelteefjes en daarnaast ook helemaal vegan!
15 min.
Voor deze heerlijke vegan wentelteefjes gebruik je plantaardige melk in plaats van eieren. Een toevoeging is de vegan eiwitpoeder voor wat extra eiwitten! Garneer de wentelteefjes met toppings naar keuze, maar vergeet de paaseitjes niet wanneer je deze voor de paasbrunch maakt. Extra leuk en genieten!
- Aantal porties: 2
- Bereidingstijd: 15 min.
- Keukenbenodigdheden: diep bord, koekenpan en een vork of kleine garde
Hoe maak je eiwitrijke wentelteefjes?
- Doe de eiwitpoeder, suiker en kaneel op een diep bord en meng dit.
- Schenk de amandelmelk en het vanille extract op het bord en meng dit tot alle klontjes weg zijn.
- Verhit de boter in een koekenpan en doop één snee brood 10 seconden per kant in het mengsel.
- Leg het sneetje brood in de pan en bak beide kanten goudbruin.
- Herhaal stap 3 en 4 tot alle wentelteefjes zijn gebakken.
- Garneer de wentelteefjes met de toppings naar keuze. Geniet van de vegan eiwitrijke wentelteefjes!
Opmerkingen (0)