Wegens Black Friday kan het voorkomen dat je order later wordt bezorgd dan dat je van ons gewend bent. Onze excuses voor het ongemak!

Vanaf €35,- gratis verzending in NL
Klanten geven ons gemiddeld een 9.5!
Producten om blij van te worden
Verse producten met zorg verpakt

Spelt piadina met vegetarische mortadella en pistache

0
(0)
Italiaans flatbread met vegetarische mortadella en pistachenoten, dat is pas genieten! Met dit recept maak je binnen een handomdraai een heerlijke piadina.
15 min.
Spelt piadina met vegetarische mortadella en pistache

Grote kans dat je nog nooit van piadina gehoord hebt! Dit is een Italiaans dun flatbread die je kunt vullen met allemaal lekkere ingrediënten. Ik maakte ze met pesto, tomaat, veldsla, vegetarische mortadella, balsamico creme en extra pistache nootjes. Heerlijk als snelle lunch!

  • Aantal porties: 4
  • Bereidingstijd: 15 min.
  • Keukenbenodigdheden: koekenpan

Bereidingswijze

  1. Verwarm een koekenpan op middelhoog vuur.
  2. Snijd de tomaten in plakjes en hak de pistachenoten grof door.
  3. Verwarm een piadina in een droge pan voor 30 seconde aan beide kanten.
  4. Beleg de piadina 1 voor 1 als ze nog warm zijn, als ze afkoelen kun je ze niet meer dubbelvouwen. Smeer eerst een eetlepel pesto op 1 helft, verdeel daarover dan wat plakjes tomaat, vervolgens een handje sla, dan de plakjes mortadella en vervolgens de balsamico creme en wat gehakte pistachenoten. Vouw dubbel en maak daarna de andere piadina.
Dit bericht is geplaatst in Recepten, Lunch recepten en getagged met Pistachenoten, Piadina, Pesto

Opmerkingen (0)

Plaats een reactie
Gebruikte ingrediënten
Pistachenoten gebrand & gezouten
De Notenshop
Waardering:
87% of 100

Vanaf 6,95

Niet op voorraad
Pistachenoten gebrand & gezouten
Pistachenoten gebrand & gezouten
400 gram pot
Info
De voorraad wordt opgehaald
Geef een seintje
6,95
 17,38/kg
800 gram stazak
Info
De voorraad wordt opgehaald
Geef een seintje
13,50
 16,88/kg