Pumpkin pie baked oats
Ik ben gek op havermout ontbijtjes en varieer daar graag mee. Mijn nieuwste ontdekking is gebakken havermout met pompoen. De pompoen maakt dit ontbijtje heerlijk zoet en zorgt ervoor dat je gelijk wat groente binnenkrijgt. De dadel en de agave maken het taartje lekker zoet en de pecannoten zorgen voor een lekkere bite.
5 min. + 30 min. oventijd
Het ontbijtje is super makkelijk om te maken. De pompoen even pureren en daarna alles door elkaar mengen. Schep je beslag in een ovenbestendig bakje en dan kan je ontbijtje al de oven in. Even een halfuurtje wachten en jouw heerlijke taartje is af. Eet smakelijk!
- Aantal porties: 1
- Bereidingstijd: 5 min. + 30 min. oventijd.
- Keukenbenodigdheden: mengkom en ovenbestendig schaaltje.
Bereidinswijze
- Verwarm de oven voor op 180 graden en zet een ovenbestendig bakje klaar.
- Verbrokkel de pecannoten en ontpit de dadel en snijd deze in kleine stukjes.
- Roer alle ingrediënten door elkaar tot een glad beslag.
- Schep het beslag in een ovenbestendig bakje en bak je baked oats in 25 a 30 minuten af in de voorverwarmde oven.
- Garneer met wat extra pecannoten, agave syrup en wat bessen en geniet van jouw ontbijtje.
Opmerkingen (0)