Pizza van kwarkbodem
Pizza eten en tegelijkertijd wat extra eiwitten binnen krijgen, dat is toch top!?
20 min. + 10 min. oventijd
Pizza is altijd een goed idee. Deze zijn klein van stuk, maar dit doet zeker niet af aan de smaak.
- Aantal porties: 6 kleine pizza's
- Bereidingstijd: 20 min. + 12 min. baktijd
- Keukenbenodigdheden: Grote kom, lepel, deegroller en oven
Bereidingswijze
- Doe de bloem in een grote kom en doe de kwark, olijfolie en zout erbij.
- Meng met een lepel, vork of mixer met deeghaken tot een geheel.
- Kneed met je handen verder tot een bal.
- Verwarm de oven voor op 220 graden.
- Bestrooi je werkvlak met extra bloem en verdeel de bal in 6 stukken.
- Maak van elk stuk een kleine bal en rol deze lekker dun uit met de deegroller.
- Leg op een bakplaat met bakpapier en verdeel wat passata erover, gevolgd door de mozzarella.
- Schuif voor 10-12 minuten in de oven en maak af met basilicum!
Opmerkingen (0)