Pizza met bodem van Libanees platbrood
Een makkelijk en snel recept dat je kunt maken in allerlei variaties.
10 min. + 5 min. oventijd
Zin in een pizza, maar dan even net wat anders? Gebruik dan Libanees platbrood als bodem. Je kunt het beleggen met alles waar jij zin in hebt, maar ik heb alvast een lekkere optie voor je klaar gezet.
- Aantal porties: 1
- Bereidingstijd: 10 min. + 5 min. oventijd.
- Keukenbenodigdheden: Snijplank en een mes.
Bereidingswijze
- Verwarm de oven voor op 180 graden.
- Snijd de courgette in dunne plakken en de puntpaprika in ringen.
- Smeer de tomato frito uit over het platbrood.
- Beleg het platbrood met de courgette, puntpaprika, Italiaanse kruiden en geraspte kaas.
- Doe de pizza 5 minuten in de voorverwarmde oven.
- Garneer de pizza met rucola en geniet!
Opmerkingen (0)