Pittige miso aubergine uit de oven
Met dit recept kom je erachter dat aubergine super zacht en smaakvol kan zijn! Serveer met wat rijst en proteïne voor een volledig maaltijd.
10 min. + 25 min. oventijd
Met dit recept kom je erachter dat aubergine super zacht en smaakvol kan zijn! Serveer met wat rijst en proteïne voor een volledig maaltijd.
- Aantal porties: 1-2 personen
- Bereidingstijd: 10 min. + 25 min. oventijd
- Keukenbenodigdheden: Oven, bakje, lepel
Bereidingswijze
- Verwarm de oven voor op 200 graden.
- Was en halveer de aubergine.
- Snijd de aubergine kruiselings in een bak met de ingesneden kant naar boven voor 25 minuten in de oven.
- Maak ondertussen een mengsel van de miso, sojasaus, ketjap, sambal, sushiazijn en knoflook.
- Haal de aubergine na 25 minuten uit de oven en besmeer de bovenkant met het miso mengsel.
- Bak de aubergine vervolgens nog voor 10 minuten.
- Snijd de rode peper en bosui fijn en serveer de aubergine hiermee en maak af met wat everything but the bagel seasoning.
Opmerkingen (0)