Pistache ijsbonbons
De zomer komt er aan, dus hoog tijd voor ijs! Met dit recept maak je met ons Magic Ice heerlijke ijsbonbons.
5 min.
IJs, wie is er niet gek op?! Deze ijsbonbons zijn heel makkelijk te maken en heerlijk als dessert bij je kopje koffie of thee na het eten. Eens wat anders dan bolletjes ijs in een schaaltje! Je kunt ze decoreren zoals jij wilt, bijvoorbeeld met gevriesdroogde frambozen en kokosrasp. Genieten!
- Aantal porties: 15
- Bereidingstijd: 5 min. + 4 uur in de koeling
- Keukenbenodigdheden: mengkom, mixer, bakpapier, siliconenvorm naar keuze
Bereidingswijze
- Bereid het pistache ijs volgens de bereidingswijze op de verpakking.
- Schep in de siliconen vorm en zet 4 uur in de vriezer.
- Smelt de pure chocolade druppels au bain-marie en haal de bonbons uit de vorm.
- Dip de ijsbonbons in de gesmolten pure chocolade en leg ze op bakpapier.
- Decoreer met je favoriete toppings en zet terug in de vriezer tot gebruik.
Opmerkingen (0)