Pistache fudge
Zin in fudge, maar dan net wat anders? Ga dan voor deze fudge met een heerlijke noten smaak van pistache!
5 min. + 4 uur wachttijd
Deze fudge kun je in elke smaak maken die je maar wilt. Pistache is natuurlijk extra lekker! Heerlijk romig met een diepe notensmaak.
- Aantal porties: 48
- Bereidingstijd: 5 min + 4 uur koeltijd
- Keukenbenodigdheden: Kom voor in de magnetron, spatel, bakblik van 20x20cm
Bereidingswijze
- Bekleed het bakblik met bakpapier. Laat een stukje aan beide kanten overhangen, zodat je de fudge er makkelijk uit kunt halen.
- Doe de gecondenseerde melk en de witte chocolade in een kom die in de magnetron kan.
- Smelt het samen tot alle chocolade is gesmolten. Eerst 30 sec- 1 minuut in de magnetron en dan roeren, blijf dit doen tot de chocola gesmolten is. Let op dat de chocola niet verbrandt.
- Roer de pistachepasta er doorheen en giet het in het bakblik. Bestrooi met de gehakte pistachenoten.
- Laat 4 uur opstijven in de koelkast en snijd daarna in kleine blokjes.
- Geniet van je eigengemaakte fudge!
Opmerkingen (1)