Piri piri sandwich
Vaak zie je van mij wat zoetere baksels, maar dat is natuurlijk niet het enige wat ik eet. Soms is een broodje ook heerlijk. Nu is dat met mijn glutenintolerantie niet altijd mogelijk, maar gelukkig heb je tegenwoordig veel glutenvrije opties.
Het liefst beleg ik zo’n broodje dan ook lekker dik. Ik ontdekte de Piri Piri kruiden van de Notenshop en kruidde hier de kipfilet mee en grilde deze op de gril. Wat hummus en avocado erbij en je hebt een mega lekkere en ietwat pittige sandwich.
Ga jij het proberen?
- Aantal porties: Voor 2 personen
- Bereidingstijd: 10 minuten
- Keukenbenodigdheden: Grill, mes en schaal
Bereidingswijze
- Snijd de kipfilet in dunne lange repen. Leg deze in een schaal met de olijfolie en kruiden. Roer goed door elkaar en laat 2 minuten staan.
- Leg de kipfilet op de grill en bak mooi bruin.
- Snijd de broodjes en smeer deze in met de hummus. Snijd de avocado in reepjes en verdeel over de broodjes. Leg hier de gegrilde kip op en je hebt een heerlijke lunch!
Opmerkingen (0)