Pinsa met burrata, gepofte trostomaatjes en pesto
Zin in een smaakvolle twist op pizza? Probeer deze heerlijke Pinsa met burrata, gepofte trostomaatjes en pesto! Pinsa is een soort kruising tussen pizza en focaccia.
5 min. + 20 min. oventijd
De luchtige en knapperige pinsabodem wordt belegd met romige burrata, zoete gepofte tomaatjes en frisse pesto, wat zorgt voor een onweerstaanbare combinatie van smaken.
- Aantal porties: 2
- Bereidingstijd: 5 min + 20 min oventijd
- Keukenbenodigdheden: Serveerplank, ovenschaal, oven
Bereidingswijze
- Verwarm de oven voor op 200 graden.
- Leg de trostomaatjes met steel in een ovenschaal. Bestrijk de trostomaatjes met wat olijfolie en bak 20 minuten in de oven. Bak na 12 minuten de pinsa mee af in de oven.
- Bestrijk de pinsa met groene pesto.
- Verdeel de burrate en de gepofte trostomaatjes over de pinsa. Breng het eventueel op smaak met peper en zout.
- Strooi de geroosterde pijnboompitten over de pinsa en garneer het met blaadjes basilicum. Genieten maar!
Opmerkingen (0)