Pinda chocolade dadelreep
Op zoek naar een snelle en smakelijke snack? Nou, je hebt geluk! Deze pinda chocolade dadel repen zijn net wat je nodig hebt.
10 min + 2 uur afkoelen
Ze zijn zo eenvoudig te maken en ze smaken geweldig. De dadel reep heeft wat weg van de klassieke Snickers waardoor het een erg lekker tussendoortje is.
- Aantal: 8 repen
- Bereidingstijd: 10 min. + 2 uur koelkast
- Keukenbenodigdheden: snijplank, schilmesje, deegroller, bakpapier.
Bereidingswijze
1. Halveer de dadels en verwijder de pit.
2. Leg de dadels plat op bakpapier tegen elkaar en leg een ander bakpapier daarop.
3. Rol met een deegroller over de dadels zodat het platter en egaal wordt. Haal het bovenste bakpapier weg.
4. Smeer de pindakaas uit over de dadels.
5. Smelt de chocolade au-bain-marie en verdeel de gesmolten chocolade over de laag pindakaas.
6. Hak de pinda's grof en strooi de pinda's samen met het zout over de chocolade.
7. Zet de pinda chocolade dadelreep minimaal 2 uur in de koelkast. Breek de dadelreep in acht stukken en enjoy!
Opmerkingen (0)