Perzik en passievrucht taartjes
Vier de zomer met dit heerlijke recept!
30 min. + 2 uur wachttijd
Hoe lekker zijn deze Bites!! Ik ben fan! Heerlijk fris door de combinatie van perzik en passievrucht. Dit is toch perfect met deze zomerse temperaturen. En voor deze lekkere kleine gebakjes heb je niet eens een oven nodig. Ben je om? Nou gauw maken dan.
Let’s Do This!!
- Aantal porties: Voor ongeveer 12 personen
- Bereidingstijd: +/- 2,5 uur inclusief opstijven in de koelkast
- Keukenbenodigdheden: vierkant bakblik 16 x 16 cm, keukenmachine, pannetje, houten lepel, bakpapier
Bereidingswijze
- Meng alle ingrediënten voor de bodem in de keukenmachine tot een kleverige massa.
- Duw het mengsel op de met bakpapier beklede bodem van het bakblik. Druk goed aan en zet in de koelkast om op te stijven.
- Meng de kwark met 3 geweekte gelatineblaadjes in een pannetje op laag vuur. Smeer de randen van het bakblik in met een beetje kokosolie en giet de kwark op de opgesteven bodem. Zet in de koelkast om op te stijven.
- Meng de passievrucht blokjes met de andere 3 geweekte gelatineblaadjes en giet over de opgesteven kwarklaag.
- Zet in de koelkast om op te stijven.
Ik laat de bites een nachtje in de koelkast staan zodat de smaken goed samenkomen. Haal de volgende dag uit de koelkast en snijd met een scherp mes in mooie blokjes. Decoreer eventueel met wat kokosrasp en stukjes perzik.
Opmerkingen (2)