Peren-pancakes overgoten met heerlijke maple syrup
Ontbijten met pancakes is geen straf! Ontbijten met deze pancakes is gewoon een feest! Peren, volkoren bloem en een vleugje kaneel. Wat wil je nog meer!
Ontbijten met pancakes is geen straf! Ontbijten met deze pancakes is gewoon een feest! Peren, volkoren bloem en een vleugje kaneel met een swirl van maple syrup. DIT WIL JE!
Aan de slag!
- Mix het speltmeel, kaneel en de bloem met elkaar. Voeg het ei en de melk toe en mix met een garde tot een dik beslag.
- Was de peer en snijd hem in dunne partjes.
- Verhit een pan op het vuur met een druppel zonnebloemolie.
- Giet het beslag met een grote lepel in de pan en leg gelijk een paar plakjes peer op de pannenkoek, giet dan nog een heel klein beetje beslag eroverheen, zodat de stukjes peer goed blijven zitten als je de pannenkoek omdraait.
- Als je al het beslag op hebt is uiteraard je stapel klaar!
- Giet er flink wat maple syrup overheen en eventueel wat amandelschaafsel en dien op genieten!
Liever de bekende naturel American pancakes maken? Bekijk het basisrecept voor American pancakes.
Opmerkingen (0)