Pecannoten spread met witte chocolade
De lekkerste pecanpasta. Heerlijk zoet door de witte chocolade en speculaaskruiden en gemaakt van geroosterde pecannoten!
25 min.
Je eigen noten spread maken is zoveel lekkerder en super makkelijk. En deze pecannoten spread met witte chocolade past perfect bij het najaar!
Lekker op brood, een cracker, door de havermout of gewoon met een lepel uit de pot!
- Aantal porties: voor 1 potje
- Bereidingstijd: 25 min.
- Keukenbenodigdheden: bakplaat met bakpapier, pannetje, keukenmachine, schraper en een potje met deksel.
Bereidingswijze
- Verwarm de oven voor op 175 graden en rooster de pecannoten voor ongeveer 10 minuten of totdat ze goudbruin kleuren. Houd ze in de gaten en schep ze regelmatig om. Laat de pecannoten vervolgens afkoelen.
- Smelt ondertussen de witte chocolade au bain-marie.
- Doe vervolgens alle ingrediënten in de keukenmachine en maal tot een pasta. Schraap regelmatig de randjes los zodat je geen stukjes in je pasta krijgt.
- Bewaar de pasta in een goed afsluitbaar potje en bewaar de pasta op een koele plek. In de koelkast zal de pasta wat harder worden en buiten de koelkast wat vloeibaarder.
- Geniet ervan!
Opmerkingen (0)