Panna cotta
Geniet tijdens de feestdagen van deze heerlijke panna cotta. Dit luchtige toetje is makkelijk te maken, maar laat een onvergetelijke indruk achter.
10 min. + 4 uur wachttijd
Een heerlijk makkelijk dessert wat straks tijdens de feestdagen goed van pas komt! Een zachte vanillesmaak met het verse fruit maakt dit een onvergetelijk dessert.
- Aantal porties:
- Bereidingstijd: 10 minuten + 4 uur koelkasttijd.
- Keukenbenodigdheden: Steelpan en glazen.
Bereidingswijze
- Week de gelatine in koud water.
- Pak een steelpan en doe de slagroom, suiker en vanille extract en breng dit aan de kook.
- Wanneer de slagroom kookt haal je de pan van het vuur en los je de gelatine hierin op.
- Giet het mengsel in glazen en laat ze minimaal 4 uur opstijven in de koelkast.
- Garneer met fruit.
Opmerkingen (0)