Paas croissant krans
Op zoek naar een geweldig gerecht voor je Paasbrunch? Zoek niet verder! Met deze croissant krans steel je de show.
10 min. + 15 min. oventijd
Het is een heerlijke mix van fluffy croissants, hazelnootpasta en vers fruit. Je gasten zullen ervan genieten!
- Aantal porties: 1 krans
- Bereidingstijd: 10 min. + 15 min.n oventijd + 30 min. afkoelen
- Keukenbenodigdheden: oven, bakpapier, mes
Bereidingswijze
1. Verwarm de oven voor op 200 graden. Bekleed een bakplaat met bakpapier.
2. Rol het croissantdeeg uit en druk de gaatjes dicht met je vingers.
3. Smeer het croissantdeeg in met chocolade hazelnootpasta. Houd 1 cm van de randen vrij.
4. Rol het croissantdeeg in de lengte op en snijd het in rollen van ongeveer 4 cm.
5. Verdeel de rollen in een cirkel op de bakplaat. Bak de croissantkrans 12 tot 15 minuten in de oven.
6. Laat de paas croissantkrans 30 minuten afkoelen. Top de krans af met paaseieren, frambozen, blauwe bessen en poedersuiker. Genieten maar!
Opmerkingen (0)