Overheerlijke amandelkoekjes
De allerlekkerste amandelkoekjes maak je natuurlijk zelf. In nog geen half uur zet jij deze goudgele rakkers op tafel!
10 min. + 15 min. oventijd
Amandelmeel is toch wel het fijnste meel dat er bestaat. Het is letterlijk de triatleet onder de meelsoort. Super veelzijdig met een verfijnde structuur en smaak. Deze koekjes zijn dan ook een feestje om te maken én om te proeven! In een handomdraai tover jij deze rakkers op tafel!
- Aantal porties: 10
- Bereidingstijd: 25 minuten
- Keukenbenodigdheden: mengkom, mixer, bakpapier, bakplaat
Bereidingswijze
- Verwarm de oven op 180 graden.
- Voeg de droge ingrediënten bij elkaar en roer.
- Voeg dan de natte ingrediënten toe en mix tot een deeg.
- Maak balletjes (ongeveer 8/10) en leg op een met bakpapier bekleedde bakplaat.
- Druk in elk balletje een amandel en schuif in de oven voor 15 minuutjes!
Opmerkingen (0)