Noten tulband
Een tulband met wat pure chocolade druppels en de banana mix als winning team! Een smaakvolle basis waar iedereen van kan genieten! De cake is ook nog eens glutenvrij én koolhydraatarm. Een aanrader voor iedereen!
10 min. + 45 min. oventijd
Een tulband met wat pure chocolade druppels en de banana mix als winning team! Een smaakvolle basis waar iedereen van kan genieten! De cake is ook nog eens glutenvrij én koolhydraatarm. Een aanrader voor iedereen!
Aan de slag!
- Oven voorverwarmen op 175 graden hete lucht.
- Voeg de eieren, yoghurt, roomkaas, pindakaas, Erythritol , bakpoeder en zout toe aan een mengkom. Mix dit tot een glad beslag.
- Voeg vervolgens het Amandelmeel, kaneel en Trail mix banana erbij. Mix dit nog eens kort door het beslag.
- Spatel de choco druppels door het beslag.
- Verdeel het beslag over een tulband vorm.
- Bak de noten tulband voor ca 45minuten in de oven.
- Laat buiten de oven volledig afkoelen.
TIP! Lekker om te serveren met poedersuiker en een beetje boter!
Opmerkingen (5)
De 100 gram grof gemalen Banana mix is een notenmix. Dit is de Trail mix banana op onze website. Ik snap heel goed dat je zou denken dat het meel is. We gaan dit meteen aanpassen om verdere verwarringen te verkomen.
Groetjes,
De Notenshop
Ik heb het even voor je nagevraagd maar het klopt inderdaad dat het beslag dun blijft. Er zitten namelijk meer natte ingrediënten in dan droge ingrediënten.
Veel bakplezier!
Groetjes,
De Notenshop