No bake pistache frambozen bars
Zin een lekkere snack maar niet om lang in de keuken te staan? Dan is dit recept perfect voor jou! Binnen een hand omdraai staat dit recept op tafel
15 min.
Deze heerlijke bars smelten op je tong. De combinatie van pistachenoten, kokos en zoet zure gevriesdroogde frambozen is echt een smaaksensatie! De bars zijn no bake snack en je maakt ze binnen 15 minuten. Mix de ingrediënten in een keukenmachine en smelt de chocolade. That’s it! De bars zijn glutenvrij en maak je ze met pure chocolade, dan zijn ze ook nog eens vegan.
- Aantal porties: 6
- Bereidingstijd: 15 minuten + afkoelen
- Keukenbenodigdheden: Keukenmachine, bakvorm 20x10 cm + bakpapier, pannetje & een kom
Bereidingswijze
- Vermaal in een keukenmachine de pistachenoten;
- Voeg de frambozen, kokosrasp en 1,5 el kokosolie en de dadelpasta/dadels tot een kleverige massa;
- Bekleed de cakevorm met bakpapier;
- Verdeel het mengsel over de vorm en druk aan. Zet in de koelkast;
- Smelt de chocolade + 1 tl kokosolie au bain-marie;
- Verdeel de gesmolten chocolade over de bodem. Verdeel de stukjes pistachenoten over de chocolade;
- Laat een uur uitharden en in de koelkast en snijd daarna in stukken. Bewaar de repen in de koelkast, anders kunnen ze te zacht worden.
Opmerkingen (2)
Ik heb er 4 ingedaan en nog plakte echt niet echt goed aan elkaar? Maar na een na het in de koelkast was het wel 1 geheel en echt SUPERLEKKER!