No-bake pecantaart met een vleugje chocolade
Een gezond en lekker toetje, klaar in een paar minuten met je multifunctionele keukenmachine. Om dit veganistische recept te maken, heb je slechts 8 ingrediënten nodig.
15 min. + 60 min. wachttijd
Dit no-bake toetje is gemakkelijk te maken, heerlijk en zal indruk maken op iedereen die het proeft. Ze zullen nooit weten dat het veganistisch en glutenvrij is, dat is zeker!
- Aantal porties: 4
- Bereidingstijd: 15 min. + 60 min. wachttijd
- Keukenbenodigdheden: keukenmachine, 4 tartelette vormpjes en mengkom
Bereidingswijze
- Mix alle ingrediënten voor de bodem in een keukenmachine tot je een glad en plakkerig deeg hebt.
- Leg het deeg in 4 taartvormpjes en druk het goed aan.
- Meng de plantaardige yoghurt, het vanille-extract en de ahornsiroop.
- Verdeel het mengsel over de 4 taartjes en zet ze minimaal 1 uur in de koelkast.
- Haal ze uit de vorm en garneer met de pecannoten en een scheutje ahornsiroop.
- Serveer meteen. Bewaar restjes maximaal 3 dagen in de koelkast in een luchtdichte trommel.
Opmerkingen (0)