Mini bananenbroodjes
De Airfryer (of heteluchtoven) wordt steeds populairder. Ook handig om in te bakken bij een gebrek aan een oven.
10 min. + 25 min. oventijd
Wanneer kleine bakblikjes in de Airfryer passen, kun je de lekkerste ontbijtjes of baksels uit maken. Bij deze een heerlijk recept voor bananenbrood, maar dan verdeeld over kleinere bakblikjes.
- Aantal porties: 2 vormpjes
- Bereidingstijd: 10 min. + 25 min. oventijd
- Keukenbenodigdheden: Airfryer/hete lucht oven, mixer, 2 mini bakblikjes, bakpapier
Bereidingswijze
- Doe de eieren, bananen, havermout, kaneel, honing en zout samen in een kom en mix tot een gladde massa.
- Voeg de kokosrasp een amandelen eraan toe en roer goed toe.
- Bekleed de bakblikjes met bakpapier. Verdeel de mix over beide bakblikjes.
- Zet de bananenbroodjes voor 25 minuten in de Airfyer/hete lucht oven op 200 graden.
- Laat afkoelen, haal de broodjes uit het bakblik en serveer naar voorkeur. Eetsmakkelijk!
Opmerkingen (0)