Mexicaanse tofu scramble
Deze Mexicaanse tofu scramble taco’s zijn gevuld met een heerlijke tofu scramble met een Mexicaanse twist. Dit geeft de tofu scramble een lekkere smaak en is een perfecte vulling voor in taco’s. Deze taco’s zijn eiwitrijk door de tofu en zit ook vol met groenten. Een lekkere en voedzame maaltijd dus! Afgemaakt met romige avocado, een licht pittige tomaten salsa en ingelegde rode ui is deze Mexicaanse tofu scramble een echte smaakbom.
- Aantal porties: 2 personen
- Bereidingstijd: 30 min.
- Keukenbenodigdheden: Mes, oven en een pan
Bereidingswijze
1. Snipper de ui en snijd de knoflook en jalepeño fijn. Snijd de paprika in reepjes.
2. Verkruimel de tofu met je handen en bestrooi deze met de Mexicaanse kruiden, gerookt paprikapoeder, kurkuma en zout.
3. Verhit een pan op het vuur met een scheutje olie en bak hierin de tofu met de ui, knoflook en jalepeño. Voeg een scheutje ongezoete plantaardige melk toe en bak de tofu scramble goudbruin.
4. Bak in een andere pan met een scheutje olie de paprika’s en de maïs goudbruin.
5. Snijd de avocado in plakjes.
6. Verwarm de wraps en maak ze af door de sla, tofu scramble, paprika’s en avocado erover te verdelen. Maak af met de chuncky tomaten salsa, ingelegde rode ui, sesamzaad, limoen en koriander
Opmerkingen (0)