Matcha pancakes met witte chocolade

Ze zijn lekker fluffy en worden extra lekker door de witte chocolade. Om het af te maken, strooi je er wat knapperige gevriesdroogde frambozen overheen! Of je ze nou maakt voor een relaxte zondagochtend of om indruk te maken tijdens een brunch, dit recept is een echte winnaar. Makkelijk, lekker en net een beetje extra!
- Aantal porties: voor 2 personen
- Bereidingstijd: 10 minuten + 10 minuten baktijd
- Keukenbenodigdheden: 2 kommen, garde, koekenpan
Aan de slag!
1. Klop het ei los in een kom. Voeg de melk en ahornsiroop toe.
2. Meng in een andere kom het havermeel, matchapoeder, bakpoeder en een snufje zout.
3. Voeg de droge ingrediënten bij de natte en meng tot een glad beslag. Laat het beslag 5 minuten rusten.
4. Verhit een beetje kokosolie of boter in een pan op middelhoog vuur.
5. Schep kleine hoopjes beslag in de pan, doe er een paar witte chocolade druppels op en bak de pancakes 2-3 minuten per kant tot ze goudbruin zijn.
6. Garneer de pancakes met de overige witte chocolade druppels en gevriesdroogde frambozen. Enjoy!
Opmerkingen (0)