Mascarpone lemoncurd pancakes
Ga met een frisse kijk aan de slag met deze pancakes. Voor wanneer je zin hebt in pancakes die snel op tafel staan.
30 min.
Deze pannenkoeken bevatten een fris zuurtje door de lemoncurd, waar de mascarpone daar een rijke smaak aan toevoegt. Perfect voor de warmere dagen.
- Aantal porties: 10 pannenkoekjes
- Bereidingstijd: 30 min.
- Keukenbenodigdheden: Kom, garde, koekenpan, spatel
Bereidingswijze
- Prak de bananen in een kom met een vork.
- Voeg de eieren toe en klop luchtig met een garde.
- Voeg de mascarpone en lemoncurd toe en klop nogmaals.
- Voeg de havermeel, bakpoeder en chiazaad en meng tot een wat dikker beslag.
- Verhit wat kokosolie in een koekenpan.
- Bak de pannenkoekjes op laag tot gemiddeld vuur aan beide kanten mooi goudbruin, ongeveer 2 eetlepels per pannenkoek.
Opmerkingen (0)