Lichte salade met pompoen en geitenkaas
Zin in een lekker lichte salade? Met dit recept zet je binnen een handomdraai een voedzame salade op tafel. Geschikt voor de lunch, maar ook als hoofdgerecht.
10 min. + 15 min. baktijd
Genoten van de feestdagen, maar momenteel toe aan wat meer ‘light’ recepten? Deze salade is vullend, laag in calorieën en voedzaam, wat voor een paar uurtjes weer goed verzadigd. Een combinatie tussen hartig en zoet, wat ook fijn is voor de smaakpapillen.
- Aantal porties: 2
- Bereidingstijd: 10 min. + 15 min. baktijd
- Keukenbenodigdheden: oven/pan/airfryer, slacouvert en serveerschaal
Bereidingswijze
- Bak de pompoenblokjes in de oven/Airfryer/pan zacht. Voeg eventueel de gerookte kipfiletplakjes hier de laatste minuten ook aan toe om op te warmen, of serveer koud.
- Laat de linzen uitlekken en spoel goed af.
- Pak een grote kom, en schep hier alles door elkaar heen. De gebakken pompoenblokjes, met kipfilet, uitgelekte linzen, granaatappelpitjes, gepofte spelt en hazelnoten, en top af met geitenkaas en mint.
- Simpel en snel, een gebalanceerde salade op tafel!
Opmerkingen (0)