Kwarkbollen met frambozen
Deze broodjes zijn gemaakt van kwark en daardoor een eiwitrijk tussendoortje. Voeg er jouw favoriete noten aan toe voor een twist!
10 min. + 25 min. oventijd
Kwarkbollen, je kent ze vast wel! Een soort cake of broodje gemaakt met een basis met kwark.De combinatie van frambozen, suikerverlaagde witte chocolade en pecannoten is echt een aanrader. Maar het leuke van dit recept is, dat je het basis recept kunt aanhouden en heerlijk kunt varieren. Denk aan chocolate chips, of blauwe bessen of alleen maar noten. Naast de vulling, kun je de franse kwark ook aanpassen met bijvoorbeeld een kwark met smaakje. Kortom, een leuk basis recept om zelf uit te pakken met je creativiteit!
- Aantal porties: 10 bollen
- Bereidingstijd: 10 min. + 25 min. oventijd
- Keukenbenodigdheden: weegschaal, bakpapier, mengkom, mixer en lepel
Bereidingswijze
- Oven voorverwarmen 165 graden hete lucht.
- Voeg alle ingrediënten toe aan een mengkom en mix dit voor 1 minuut op middel hoog tempo door.
- Spatel nu de frambozen en de gehakte pecannoten er nog doorheen.
- Bekleed een bakplaat met bakpapier. Schep 8 gelijke hoopjes op het bakpapier.
- Bak de kwarkbroodjes voor 25-30 minuten in de oven. Haal ze daarna uit de oven en laat ze volledig afkoelen. Genieten maar!
Opmerkingen (0)