Vanaf €35,- gratis verzending in NL
Klanten geven ons gemiddeld een 9.5!
Producten om blij van te worden
Verse producten met zorg verpakt
95% van 100
9.5 / 10
Toon alle reviews

Koolhydraatarme pistache snickers met witte chocolade

0
(0)
Geniet van deze verrukkelijke koolhydraatarme pistache stickers, heerlijk bedekt met romige, witte chocolade!
20 min.
Koolhydraatarme pistache snickers met witte chocolade

Geniet van een heerlijke, koolhydraatarme traktatie met deze pistache stickers omhuld met witte chocolade. Deze smakelijke lekkernij combineert de knapperigheid van geroosterde pistachenoten met de romige zoetheid van witte chocolade. Ideaal als tussendoortje of als afsluiting van een lichte maaltijd. Dankzij het lage koolhydraatgehalte zijn ze perfect geschikt voor wie op zijn inname van koolhydraten let, zonder concessies te doen aan smaak. Bereid ze eenvoudig door de noten fijn te malen, te mengen met gesmolten witte chocolade en vervolgens in kleine porties op bakpapier te laten opstijven. Serveer en geniet van de heerlijke balans tussen zoet en nootachtig.

  • Aantal porties: voor 6 personen
  • Bereidingstijd: 20 min. voorbereiden + 12 min. bakken + 1 uur wachten
  • Keukenbenodigdheden: oven, vriezer, repen vorm, kommetje, mixer en spatel

Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor op 180°C. Meng amandelmeel, gesmolten kokosolie, Frost en vanille-extract in een kom tot een homogeen deeg. Verdeel in elk reepje 30 gr deeg en druk stevig aan.
  2. Bak de bodem 10-12 minuten in de oven tot hij goudbruin is en laat afkoelen.
  3. Verhit de kokosmelk in een pan op middelhoog vuur. Voeg de Frost en een snufje zeezout toe en roer tot de zoetstof is opgelost.
  4. Voeg de gehakte pistachenoten toe en roer goed door. Laat het mengsel een paar minuten indikken. Giet de pistachevulling over de afgekoelde bodems en spreid gelijkmatig uit. Zet de vorm even in de vriezer om volledig te hechten, ongeveer 30 minuten.
  5. Smelt de chocolade samen met de kokosolie au bain-marie of in de magnetron.
  6. Haal de vullingen uit de vorm, dip in de gesmolten chocolade en leg op een stukje bakpapier. Zet opnieuw in de vriezer voor nogmaals 30 minuten.

Dit bericht is geplaatst in Recepten, Tussendoortjes recepten, Dessert recepten en getagged met Amandelmeel, Kokosmelk, Chocolade

Opmerkingen (0)

Gebruikte ingrediënten
Amandelmeel
De Notenshop
Waardering:
97% of 100

Vanaf 4,75

Amandelmeel
Amandelmeel
350 gram stazak
Info
De voorraad wordt opgehaald
Geef een seintje
4,75
 13,57/kg
1000 gram stazak
Info
De voorraad wordt opgehaald
10,95
 10,95/kg
12500 gram doos
Info
De voorraad wordt opgehaald
127,95
 10,24/kg
Callebaut Chocolade Druppels Wit
Callebaut
Waardering:
97% of 100

Vanaf 10,25

Chocoladedruppels wit
Callebaut Chocolade Druppels Wit
500 gram zak
Info
De voorraad wordt opgehaald
10,25
 20,50/kg
1000 gram stazak
Info
De voorraad wordt opgehaald
19,95
 19,95/kg
10000 gram baal
Info
De voorraad wordt opgehaald
177,95
 17,80/kg
Kokosolie geurloos
Bio
Kokosolie geurloos (bio) 500 ml
De Notenshop
Waardering:
95% of 100
3,95
Vanille Extract (100 gram)
De Notenshop
Waardering:
93% of 100
21,95
Zeezout Grof
De Notenshop
Waardering:
94% of 100

Vanaf 1,25

Niet op voorraad
Zeezout grof
Zeezout Grof
500 gram stazak
Info
De voorraad wordt opgehaald
Geef een seintje
1,25
 2,50/kg
25000 gram baal
Info
De voorraad wordt opgehaald
Geef een seintje
34,95
 1,40/kg
Pistachenoten stukjes gepeld ongebrand
De Notenshop
Waardering:
96% of 100

Vanaf 11,75

Niet op voorraad
Pistachenoten stukjes gepeld ongebrand
Pistachenoten stukjes gepeld ongebrand
350 gram stazak
Info
De voorraad wordt opgehaald
Geef een seintje
11,75
 33,57/kg
5000 gram emmer
Info
De voorraad wordt opgehaald
Geef een seintje
149,95
 29,99/kg
kokosmelk
Bio
Kokosmelk (bio) 400 ml
De Notenshop
Waardering:
97% of 100
1,69