Vanaf €35,- gratis verzending in NL
Klanten geven ons gemiddeld een 9.5!
Producten om blij van te worden
Verse producten met zorg verpakt

Koolhydraatarme chocolate chip cookies cheesecake

0
(0)
De basis van deze verrukkelijke bars begint met een koekjesdeeg gemaakt van amandelmeel en havermeel. Dit zorgt niet alleen voor een heerlijke smaak, maar ook voor een voedzame onderlaag die minder koolhydraten bevat dan traditionele recepten. Ook wordt er geen suiker gebruikt in dit recept, waardoor je heerlijk zorgeloos kunt genieten!
15 min. + 60 min. oventijd
Koolhydraatarme chocolate chip cookies cheesecake

De vulling is een fluweelzachte mix van roomkaas, suikervrije poedersuiker en ei. Dit mengsel wordt over de koekjes bodem gegoten en geeft de bars hun kenmerkende cheesecake-textuur. De finishing touch is een verkruimelde laag van hetzelfde koekjesdeeg als de bodem, rijkelijk bestrooid met chocolate chips. Deze topping zorgt voor een heerlijke knapperigheid en een extra smaakdimensie die elke hap een feest maakt. Het resultaat is een heerlijk dessert of tussendoortje dat je zonder schuld gevoel kunt delen met vrienden, of gewoon helemaal voor jezelf kunt houden! 😉

  • Aantal porties: 12 plakken
  • Bereidingstijd: 15 min. + 60 min. oventijd
  • Keukenbenodigdheden: Mixer, mengkom, spatel, bakpapier, cakevorm (20 cm siliconen), koelkast, oven.

Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor op 170 graden hete lucht en bekleed een cakevorm met bakpapier of gebruik een silicone variant.
  2. Voeg het amandelmeel, havermeel, gesmolten roomboter, suikervrije poedersuiker, eigeel en zout toe aan een mengkom. Meng het geheel tot koekjesdeeg. Hak de pure chocolade chips in stukjes en kneed dit door het deeg. Gebruik ongeveer 2/3 van het deeg voor de bodem en druk dit stevig aan in een cakevorm. Bak 12 min in de oven.
  3. Maak ondertussen de vulling door de ingrediënten met elkaar te mixen. Als de bodem klaar is, haal je die uit de oven en schenk je de vulling erover. Verkruimel de rest van het koekjesdeeg over de vulling en bak de cheesecake voor 40 a 45 min.
  4. Laat de chocolate chip cookie cheesecake minimaal 4 uur in de koelkast opstijven.
Dit bericht is geplaatst in Recepten, Dessert recepten, Bakrecepten en getagged met Amandelmeel, Vanille extract, Havermeel

Opmerkingen (0)

Plaats een reactie
Gebruikte ingrediënten
Amandelmeel
De Notenshop
Waardering:
97% of 100

Vanaf 4,50

Amandelmeel
Amandelmeel
350 gram stazak
Info
De voorraad wordt opgehaald
4,50
 12,86/kg
1000 gram stazak
Info
De voorraad wordt opgehaald
Special Price 8,95 Regular Price 9,95
 8,95/kg
12500 gram doos
Info
De voorraad wordt opgehaald
Geef een seintje
99,95
 8,00/kg
Callebaut Chocolade Druppels Puur 54%
Callebaut
Waardering:
97% of 100

Vanaf 7,95

Chocolade Druppels Puur 54,5%
Callebaut Chocolade Druppels Puur 54%
500 gram zak
Info
De voorraad wordt opgehaald
Special Price 7,95 Regular Price 8,95
 15,90/kg
1000 gram stazak
Info
De voorraad wordt opgehaald
16,95
 16,95/kg
10000 gram baal
Info
De voorraad wordt opgehaald
153,95
 15,40/kg
Vanille Extract (100 gram)
De Notenshop
Waardering:
95% of 100
21,95
Havermeel
De Notenshop
Waardering:
97% of 100

Vanaf 1,99

Havermeel
Havermeel
1000 gram
Info
De voorraad wordt opgehaald
1,99
 1,99/kg
1000 gram stazak
Info
De voorraad wordt opgehaald
Geef een seintje
2,25
 2,25/kg